SH.P.T. KOSOVARJA B.I.

Emri i biznesit SH.P.T. KOSOVARJA B.I.
Emri tregtar SHITORE E PAVARUR TREGTARE KOSOVARJA
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811622217
Numri i biznesit 80359632
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 19/01/2001
Komuna Gjilan
Adresa Zhegër
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Xhemail Ajvazi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Xhemail Ajvazi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë