Egzon Zena B.I.

Emri i biznesit Egzon Zena B.I.
Emri tregtar D.P.T. " Egzoni-D "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810204420
Numri i biznesit 71193942
Numri fiskal 601305370
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 03/09/2015
Komuna Rahovec
Adresa Radostë, ,
Telefoni 044/229882
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Zena Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Zena 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4752 Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Primarë