D.P.SH. DRITA B.I.

Emri i biznesit D.P.SH. DRITA B.I.
Emri tregtar Dyqani i pavarur sherbyes Drita
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811620790
Numri i biznesit 80339909
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 02/12/2000
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Xhemail Xhelili Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Xhemail Xhelili %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9602 Sallonet e floktarisë dhe trajtimet e tjera të bukurisë Primarë