Emin A. Krasniqi B.I.

Emri i biznesit Emin A. Krasniqi B.I.
Emri tregtar N.T.SH. " IBG SERVICE "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810906232
Numri i biznesit 70721708
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 26/01/2011
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Azem Jashanica 27
Telefoni 044 753 822
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Emin Krasniqi Agj.i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Emin Krasniqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
7911 Aktivitetet e agjencive të udhëtimit Primarë
6512 Sigurimi jojetësor Tjera
7320 Hulumtimi i tregut dhe matja e opinionit publik (sondazhet) Tjera