Fadil Aziraj B.I.

Emri i biznesit Fadil Aziraj B.I.
Emri tregtar D.P.T. " ERJONA "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810204173
Numri i biznesit 71186253
Numri fiskal 601292957
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 10/08/2015
Komuna Klinë
Adresa Jashanicë
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fadil Aziraj Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fadil Aziraj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë