Jusuf I. Krasniqi B.I.

Emri i biznesit Jusuf I. Krasniqi B.I.
Emri tregtar N.T.P. " Ledioni "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810895633
Numri i biznesit 70642506
Numri fiskal 600415708
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 15/02/2010
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, B.Bahtiri,59
Telefoni 044/728-495
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mejreme Krasniqi Agj.i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Jusuf Krasniqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1071 Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta Primarë
1072 Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar Sekondarë
1073 Prodhimi i makaronave, shpagetave dhe produkteve të ngjashme nga mielli Tjera
1089 Përpunimi i produkteve të tjera ushqimore p.k.t Tjera
4638 Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë ushqimorë, përfshirë peshkun, krustacet dhe molusqet (frutat e detit) Tjera