D.P.T. MOCCA B.I.

Emri i biznesit D.P.T. MOCCA B.I.
Emri tregtar DYQANI I PAVARUR TREGTAR MOCCA
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 80276109
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 02/10/2000
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sabrije Abdullah Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sabrije Abdullah %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1083 Përpunimi i çajit dhe kafes Primarë