D.P.T. " Ardi "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70301422
Nr Fiskal 600622337
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 2
Data e konstituimit 2005.09.19
Data e Aplikimit 2005.09.19
Komuna Malishevë
Adresa , Rilindja Kombtare
Telefoni 044/302-542
E-mail
Kapitali 00.00€
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Nuhi Begaj Agj. i Regj.
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Nuhi Begaj %
Aktivitet/et
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Primarë