D.P.T. " Iliri "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 80561881
Nr Fiskal 600369880
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 1
Data e konstituimit 2003.03.13
Data e Aplikimit 2003.02.21
Komuna Malishevë
Adresa
Telefoni
E-mail
Kapitali
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Nuhi Begaj %
Aktivitet/et
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë