Lulzimi Comerc B.I.

Emri i biznesit Lulzimi Comerc B.I.
Emri tregtar N.T.SH." Lulzimi Comerc "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 71180867
Numri fiskal 601285738
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 16/07/2015
Komuna Deçan
Adresa Gramaqel, ,
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Haxhi Mushkolaj Agj. i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Haxhi Mushkolaj 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Primarë
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Sekondarë
8553 Aktvitetet e autoshkollave Tjera