Brikena Beqiri B.I.

Emri i biznesit Brikena Beqiri B.I.
Emri tregtar N.Sh. " B B "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810885006
Numri i biznesit 70559390
Numri fiskal 600371851
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 25/02/2009
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, K.e Diellit Z.Lindje L.3/4
Telefoni 044/629-065
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Brikena Beqiri Agj.i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Brikena Beqiri %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9602 Sallonet e floktarisë dhe trajtimet e tjera të bukurisë Primarë
9604 Aktivitetet e mirëmbajtjes trupore Sekondarë
9329 Aktivitetet e tjera të argëtimit dhe rekreacionit Tjera