Valbone Salihi B.I.

Emri i biznesit Valbone Salihi B.I.
Emri tregtar F.M. " Feta "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810203977
Numri i biznesit 71180581
Numri fiskal 601285192
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 15/07/2015
Komuna Skenderaj
Adresa Skenderaj, 28 Nëntori
Telefoni 044-214-862
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valbone Salihi Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valbone Salihi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9602 Sallonet e floktarisë dhe trajtimet e tjera të bukurisë Primarë