Guxim Krasniqi B.I.

Emri i biznesit Guxim Krasniqi B.I.
Emri tregtar D.P.Z. Autoservis " Guximi "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810880733
Numri i biznesit 70526794
Numri fiskal 600320246
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 23/09/2008
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Magjistr.Prishtinë - Mitrovicë
Telefoni 044/310-383
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Guxim Krasniqi Agj.i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Guxim Krasniqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Sekondarë