Besnik Agushi B.I.

Emri i biznesit Besnik Agushi B.I.
Emri tregtar N.T.P. "Agro-Thanishta"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810203878
Numri i biznesit 71178617
Numri fiskal 601069603
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 08/07/2015
Komuna Klinë
Adresa Drenovc, Drenovc
Telefoni 044-159-242
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Besnik Agushi Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Besnik Agushi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0141 Rritja e gjedheve për qumësht Primarë
0150 Fermat e përziera Sekondarë
0113 Kultivimi i perimeve, pjepërave dhe shalqirit, bimëve rrënjore dhe tuberoze Tjera