Clean Work Shines SH.P.K.

Emri i biznesit Clean Work Shines SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810195942
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 07/02/2019
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rruga 24 Maji, .
Telefoni +38345343300
E-mail cwshshpk@gmail.com
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Xhevrije Gashi Drejtor
Xhevrije Gashi Person i Autorizuar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Xhevrije Gashi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
3811 Grumbullimi i mbeturinave jo të rrezikshme Primarë
3700 Kanalizimi Sekondarë
4311 Demolimi i objekteve Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
8129 Aktivitetet e tjera të pastrimit Tjera
3600 Grumbullimin, trajtimin dhe furnizimin me ujë Tjera