Sani Shabani B.I.

Emri i biznesit Sani Shabani B.I.
Emri tregtar N.T.SH. " D.E.PLUS ELEC "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810260844
Numri i biznesit 80158688
Numri fiskal 600371067
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 20/07/2000
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, 13, Dardania I/14
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sani Shabani Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sani Shabani %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9529 Riparimi i artikujve personal dhe shtëpiakë p.k.t. Primarë
4321 Instalime elektrike Sekondarë
4329 Instalime të tjera ndërtimore Tjera
4618 Aktivitetet e ndërmjetësimit të specializuar për shitjen e produkteve të veçanta Tjera
4643 Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake Tjera
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
4754 Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara Tjera
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera
4789 Tregtia me pakicë në tezga dhe tregje të mallrave të tjera Tjera
4799 Tregtia tjetër me pakicë, jo në dyqane, tezga ose tregje Tjera
9609 Aktivitetet e tjera p.k.t. Tjera