Visa Project SH.P.K.

Emri i biznesit Visa Project SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810183731
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 17/12/2018
Komuna Prishtinë
Adresa Grashticë, .
Telefoni 049 550 434
E-mail ///
Kapitali 195,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Krasniqi Drejtor-Person i Autorizuar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Krasniqi 195,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
4322 Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Sekondarë
4329 Instalime të tjera ndërtimore Tjera
4321 Instalime elektrike Tjera