ARLO GROUP SH.P.K.

Emri i biznesit ARLO GROUP SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810166472
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 17/10/2018
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rr.Muharrem Fejza C-1-Bll.H/23-1
Telefoni +383044 809 512
E-mail ///
Kapitali 500.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Jeton Kabashi Drejtor
Jeton Kabashi Person i Autorizuar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Jeton Kabashi 500.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4211 Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave Primarë
4212 Ndërtimi i hekurudhave mbi dhe nëntokësore Sekondarë
4618 Aktivitetet e ndërmjetësimit të specializuar për shitjen e produkteve të veçanta Tjera
4619 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tjera