ZENITH GROUP SH.P.K.

Emri i biznesit ZENITH GROUP SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810150566
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 27/08/2018
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Mati 1 Rr. Muharrem Fejza, K. Royal C15/12-18
Telefoni 049/559-559
E-mail ///
Kapitali 100,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mergime Grabovci Drejtore
Mergime Grabovci Person i Autorizuar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Grabovci 100,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
4110 Zhvillimi i projekteve të ndërtimit Sekondarë
3511 Prodhimi i energjisë elektrike Tjera
4211 Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave Tjera
4213 Ndërtimi i urave dhe tuneleve Tjera
4299 Ndërtimi i projekteve të tjera të ndërtimit civil p.k.t. Tjera
4311 Demolimi i objekteve Tjera
4329 Instalime të tjera ndërtimore Tjera
4339 Përfundimi dhe finalizimi i punëve të tjera të ndërtesave Tjera
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera
4632 Tregtia me shumicë e mishit dhe produkteve të tij Tjera
4634 Tregtia me shumicë e pijeve Tjera
4635 Tregtia me shumicë e produkteve të duhanit Tjera
4636 Tregtia me shumicë e sheqerit, e çokollatës dhe e ëmbëlsirave Tjera
4637 Tregtia me shumicë e kafes, çajit, kakaos dhe erëzave Tjera
4639 Tregtia me shumicë, jo e specializuar, e artikujve ushqimorë, pijeve dhe duhanit Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera