The Sunny Hill SH.P.K.

Emri i biznesit The Sunny Hill SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810123159
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve
Data e regjistrimit 26/04/2018
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rr. Rexhep Luci ",24/6
Telefoni +(383) 49-122-233
E-mail urim.osmani@gmail.com
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Dukagjin Lipa Drejtor
Dukagjin Lipa Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Dukagjin Lipa 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9001 Shfaqjet artistike Primarë
9002 Aktivitetet mbështetëse për shfaqje artistike Sekondarë
9003 Krijimtaria artistike Tjera
9329 Aktivitetet e tjera të argëtimit dhe rekreacionit Tjera
7311 Agjencitë për publicitet Tjera
7312 Publiciteti përmes mediave Tjera
7320 Hulumtimi i tregut dhe matja e opinionit publik (sondazhet) Tjera
7410 Aktivitetet e specializuara të dizajnit Tjera