Sherif Shabiu B.I.

Emri i biznesit Sherif Shabiu B.I.
Emri tregtar N.T.P."Vllaznimi"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810260125
Numri i biznesit 80129726
Numri fiskal 600229076
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 12/07/2000
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, , Bujanovcit
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sherif Shabiu Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sherif Shabiu %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1629 Prodhimi i produkteve të tjera nga druri; artikujve nga tapa, kashta dhe materialeve thurëse Primarë