GAZETA EXPRESS SH.P.K.

Emri i biznesit GAZETA EXPRESS SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810104183
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 60
Data e regjistrimit 14/03/2018
Komuna Graçanicë
Adresa Preoc, Magjistralja Prishtinë, Ferizaj
Telefoni +38349859858
E-mail leonard.kerquki@gazetaexpress.com
Kapitali 18,347.84€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Leonard Kërquku Drejtor menaxhues Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
N.b. " media works " sh.p.k. 18,347.84€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
6312 Web portalet Primarë
7311 Agjencitë për publicitet Sekondarë
7320 Hulumtimi i tregut dhe matja e opinionit publik (sondazhet) Tjera
1811 Shtypja e gazetave Tjera
6391 Aktivitetet e agjencive të lajmeve Tjera
5813 Publikimi i gazetave Tjera
5819 Aktivitetet e tjera botuese Tjera