Jusuf Jashari B.I.

Emri i biznesit Jusuf Jashari B.I.
Emri tregtar N.T.P."Expres - Comerc"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810259681
Numri i biznesit 80129483
Numri fiskal 600329909
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 12/07/2000
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, Idriz Seferi p.n.
Telefoni 044 144 400
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Jusuf Jashari Agj. i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Jusuf Jashari %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4612 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e karburantit, mineraleve, metaleve dhe kimikateve industriale Primarë
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Sekondarë