N.T. " B & H "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70400352
Nr Fiskal
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 1
Data e konstituimit 2007.01.03
Data e Aplikimit 2007.01.03
Komuna Ferizaj
Adresa , D. e Kombit
Telefoni 044 446 766
E-mail
Kapitali 00.00€
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Besnik Gashi %
Aktivitet/et
4666 Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve të tjera të zyrave Primarë
9529 Riparimi i artikujve personal dhe shtëpiakë p.k.t. Sekondarë
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera