Valon Fetahu B.I.

Emri i biznesit Valon Fetahu B.I.
Emri tregtar N.P.Sh." EUROPA AG "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811325522
Numri i biznesit 71171906
Numri fiskal 600236469
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 5
Data e regjistrimit 12/06/2015
Komuna Viti
Adresa Viti, e Tiranës
Telefoni 044/244 654
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 22/07/2019
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Fetahu Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Fetahu %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5106931 Njësia Nr 1 Ferizaj, Bibaj
2 70340850 Rela Comm Viti, Sadovinë e Jerlive

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Sekondarë
7120 Testimi teknik dhe analizat Tjera