GAP Architects SH.P.K.

Emri i biznesit GAP Architects SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810041830
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 19/07/2017
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rr.Perandori Justinian ND.1/10-1
Telefoni 045- 65 27 65
E-mail guxim.gjocaj@hotmail.com
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Guxim Gjocaj Drejtor - Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Guxim Gjocaj 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
7111 Aktivitetet e arkitekturës Primarë
7112 Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Sekondarë
7410 Aktivitetet e specializuara të dizajnit Tjera
4332 Punime montimi nga druri dhe materiale të tjera Tjera
4110 Zhvillimi i projekteve të ndërtimit Tjera
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Tjera
8130 Aktivitete shërbimi të mirëmbajtjes dhe kujdesit të shesheve (mjedisit) Tjera
4311 Demolimi i objekteve Tjera
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera
4299 Ndërtimi i projekteve të tjera të ndërtimit civil p.k.t. Tjera
4619 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tjera
8110 Aktivitetet përkrahëse të objekteve të kombinuara Tjera
4211 Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave Tjera
4221 Ndërtimi i projekteve të tubacioneve dhe kanalizimeve Tjera
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
4312 Përgatitja e vendpunishtes Tjera
4647 Tregtia me shumicë e mobilieve, qilimave dhe pajisjeve të ndriçimit Tjera