EUROINSURANCE SH.A.

Emri i biznesit EUROINSURANCE SH.A.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri aksionare
Numri unik identifikues 810038811
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 10/07/2017
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Veternik1- Zona Industriale
Telefoni 044-161-580
E-mail ///
Kapitali 200,000,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Yusuf Erdogan Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Yusuf Erdogan 200,000,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
6511 Sigurimi jetësor Primarë
6512 Sigurimi jojetësor Sekondarë
6520 Risigurimi Tjera
6530 Fondet pensionale Tjera
6621 Vlerësimi i riskut dhe dëmit Tjera
6622 Aktivitetet e agjentëve dhe ndërmjetsuesve të sigurimit Tjera
6629 Aktivitetet e tjera ndihmëse të sigurimeve dhe fondeve pensionale Tjera
6630 Aktivitetet e menaxhimit të fondeve Tjera