OK Cleaning SH.P.K.

Emri i biznesit OK Cleaning SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810012112
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 30/03/2017
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Lagjia Dardania, Rr. Ilaz Kodra
Telefoni 049/139-913
E-mail info@infinitdesign-ks.com
Kapitali 5,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Jeton Kabashi Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Jeton Kabashi 5,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
8121 Pastrimi i përgjithshëm i ndërtesave Primarë
8129 Aktivitetet e tjera të pastrimit Sekondarë
8130 Aktivitete shërbimi të mirëmbajtjes dhe kujdesit të shesheve (mjedisit) Tjera
9601 Larja (pastrimi kimik) dhe tharja e tekstileve dhe produkteve të gëzofit Tjera