D.P.Z. " Skenda "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70370010
Nr Fiskal 600694568
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 1
Data e konstituimit 2011.09.08
Data e Aplikimit 2006.07.13
Komuna Suhareka
Adresa Skenderbeu
Telefoni 044/420 241
E-mail
Kapitali 00.00€
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Skender Gashi Agjent i Regjistruar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Skender Gashi %
Aktivitet/et
9522 Riparimi i pajisjeve elektroshtëpiake dhe pajisjeve për shtëpi dhe të kopshtarisë Primarë