D.P.Z. " Marsi "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70166330
Nr Fiskal 600294813
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 2
Data e konstituimit 2004.06.30
Data e Aplikimit 2004.06.30
Komuna Suhareka
Adresa , Skenderbeu
Telefoni 044/242-230
E-mail
Kapitali 00.00€
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Besnik Gashi %
Aktivitet/et
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë