Agro Biozone SH.P.K.

Emri i biznesit Agro Biozone SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810874348
Numri i biznesit 71355357
Numri fiskal 601737648
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 30/01/2017
Komuna Prishtinë
Adresa Mramor, PN
Telefoni 044-508-338
E-mail ///
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Bejtush Gashi Drejtor - Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Bejtush Gashi 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0125 Kultivimi i frutave të tjera pemore, shkurreve dhe arrave Primarë
0129 Kultivimi i bimëve të tjera shumëvjeçare Sekondarë
0130 Shumimi i bimëve Tjera
0141 Rritja e gjedheve për qumësht Tjera
0150 Fermat e përziera Tjera
4619 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tjera
4631 Tregtia me shumicë e frutave dhe perimeve Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera