ON RECORDS TEAM SH.P.K.

Emri i biznesit ON RECORDS TEAM SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810866056
Numri i biznesit 71304639
Numri fiskal 601665089
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 05/08/2016
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Fehmi Agani
Telefoni 044 184 460
E-mail ///
Kapitali 10,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mehmet Elshani Drejtor-Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mehmet Elshani 10,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5050332 Njesia Nr.1 Suharekë, Leshan

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
7311 Agjencitë për publicitet Primarë
7312 Publiciteti përmes mediave Sekondarë
9001 Shfaqjet artistike Tjera
9002 Aktivitetet mbështetëse për shfaqje artistike Tjera
5920 Incizimi i zërit dhe aktivitetet e publikimit të muzikës Tjera
6110 Aktivitetet e telekomunikimit kabllor Tjera
7010 Aktivitetet e udhëheqjes së ndërmarrjeve Tjera
8010 Aktivitetet e sigurisë private Tjera
6020 Aktivitetet e transmetimit të programeve televizive Tjera
6399 Shërbimet e tjera të informacionit p.k.t Tjera
7021 Marrëdhëniet me publikun dhe aktivitetet e komunikimit Tjera
9329 Aktivitetet e tjera të argëtimit dhe rekreacionit Tjera
6120 Aktivitete të telekomunikimit pa tela (wireless) Tjera
6010 Transmetimi i programeve radiofonike Tjera
7990 Shërbimet e tjera të rezervimit dhe aktivitetet e lidhura me to Tjera
8020 Shërbimet e sigurisë me ndihmën e sistemeve të sigurisë Tjera
9003 Krijimtaria artistike Tjera