EKO INFORMATORI SH.P.K.

Emri i biznesit EKO INFORMATORI SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810855851
Numri i biznesit 71228762
Numri fiskal 601559597
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 21/12/2015
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Xheladin Hana
Telefoni +38349594848
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valbone Berisha Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valbone Berisha 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
6312 Web portalet Primarë
6391 Aktivitetet e agjencive të lajmeve Sekondarë