ST GRAF SH.P.K.

Emri i biznesit ST GRAF SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810855405
Numri i biznesit 71226549
Numri fiskal 601556501
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 08/12/2015
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabria ,Rexhep Krasniqi
Telefoni 045 600 642
E-mail ///
Kapitali 3,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Ilazi Drejtor
Shengyl Sllovinja Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Shengyl Sllovinja 1,530.00€ 51.00%
Arsim Ilazi 1,470.00€ 49.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4669 Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve Primarë
4666 Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve të tjera të zyrave Sekondarë
9609 Aktivitetet e tjera p.k.t. Tjera
4641 Tregtia me shumicë e tekstileve Tjera
4651 Tregtia me shumicë e kompjuterëve, e pajisjeve periferike të kompjuterëve dhe softuerëve Tjera
4664 Tregtia me shumicë e makinerive të industrisë tekstile dhe të makinave të qepjes dhe thurjes Tjera
4675 Tregtia me shumicë e produkteve kimike Tjera
4676 Tregtia me shumicë e produkteve të tjera të ndërmjetme Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
4741 Tregtia me pakicë e kompjuterëve, njësive periferike dhe softuerëve, në dyqane të specializuara Tjera
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Tjera
4752 Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Tjera
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera
4779 Tregtia me pakicë e mallrave të përdorura në dyqane Tjera