Xhemajl Bajrami B.I.

Emri i biznesit Xhemajl Bajrami B.I.
Emri tregtar N.T.P. " Eti "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810257825
Numri i biznesit 80022379
Numri fiskal 600051065
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 28/06/2000
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, Shadërvani p.n.
Telefoni 049/402-049
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Xhemajl Bajrami Agj.i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Xhemajl Bajrami %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5118891 Njësia Eti Nr.1 Gjilan, Gjilan

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Primarë
9525 Riparimi i orëve të dorës, të murit dhe argjentarisë Sekondarë
9529 Riparimi i artikujve personal dhe shtëpiakë p.k.t. Tjera