HHG SH.P.K.

Emri i biznesit HHG SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810848533
Numri i biznesit 71159280
Numri fiskal 601254254
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 04/05/2015
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Sejdi Kryeziu Nr.5
Telefoni 045 234 888
E-mail ///
Kapitali 2,500.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Naim Smajli Drejtor -Agjent i regjstruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Guxim Grabovci 500.00€ 20.00%
Naim Smajli 1,500.00€ 60.00%
Harry Alfons Wachenheim 500.00€ 20.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4631 Tregtia me shumicë e frutave dhe perimeve Primarë
4721 Tregtia me pakicë e frutave dhe perimeve në dyqane të specializuara Sekondarë
0125 Kultivimi i frutave të tjera pemore, shkurreve dhe arrave Tjera
0124 Kultivimi i frutave me bërthamë dhe frutave me farë Tjera