Xhemail Kqiku B.I.

Emri i biznesit Xhemail Kqiku B.I.
Emri tregtar Ndërmarrja Private Tregtare " Al- Besimi Plast''
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810257502
Numri i biznesit 80032005
Numri fiskal 600542311
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 12/07/2000
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, 80, Abdullah Tahiri
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Xhemail Xhumshiti Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Xhemail Kqiku %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
2512 Prodhimi i dyerve dhe dritareve prej metalit Primarë
2223 Prodhimi i artikujve të plastikës për ndërtimtari Sekondarë
2229 Prodhimi i produkteve të tjera të plastikës Tjera