W UNION SH.P.K.

Emri i biznesit W UNION SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810845729
Numri i biznesit 71129411
Numri fiskal 601209572
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 30/01/2015
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Abdyl Frashëri nr.39 Lok nr.1
Telefoni 044-507-677
E-mail ///
Kapitali 2,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Gashi Drejtor -Agjrent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Gashi 1,100.00€ 55.00%
Vigan Gashi 900.00€ 45.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5065844 W UNION Malishevë, Malishevë
2 5065895 W UNION 2 Malishevë, Malishevë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
6499 Aktivitetet e tjera shërbyese financiare, përveç fondit të sigurimit dhe atij pensional p.k.t. Primarë
6619 Aktivitet e tjera ndihmëse për shërbimet financiare, përveç financimit të sigurimit dhe fondeve pensionale Sekondarë
7911 Aktivitetet e agjencive të udhëtimit Tjera
5221 Aktivitetet shërbyese të rastit për transportin tokësor Tjera
8430 Aktivitetet e sigurimit të detyrueshëm social Tjera
8010 Aktivitetet e sigurisë private Tjera
6512 Sigurimi jojetësor Tjera
7311 Agjencitë për publicitet Tjera
4932 Aktiviteti i taksive Tjera
5510 Hotelet dhe akomodimi i ngjashëm Tjera
6511 Sigurimi jetësor Tjera