BALKANENERGY G.P SH.P.K.

Emri i biznesit BALKANENERGY G.P SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810843880
Numri i biznesit 71113906
Numri fiskal 601188403
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 01/11/2014
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Nëna Terezë 22/1,Kati III,Banesa Nr.7
Telefoni 0381 38 732 385
E-mail ///
Kapitali 5,000.00€
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Vedat Demirozu Drejtor - Agjent i Regjistruar
Sedat Peker Drejtor

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Vedat Demirozu 2,500.00€ 50.00%
Sedat Peker 2,500.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
3511 Prodhimi i energjisë elektrike Primarë
2731 Prodhimi i kabllove të fibrave optikë Sekondarë
2733 Prodhimi i pajisjeve elektroinstaluese Tjera
2751 Prodhimi I pajisjeve elektrike shtëpiake Tjera
2320 Prodhimi i produkteve rezistuese ndaj zjarrit Tjera
2420 Prodhimi i tubave, gypave, profileve bosh dhe pajisjeve të tjera nga çeliku Tjera
2441 Prodhimi i metaleve të çmuara Tjera
2442 Prodhimi i aluminit Tjera
2451 Derdhja (fonderia) e hekurit Tjera
2452 Derdhja (fonderia) e çelikut Tjera
2511 Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre Tjera
2640 Prodhimi i produkteve elektronike për konsumatorë Tjera
2651 Prodhimi i instrumenteve dhe pajisjeve të matjes, testimit, verifikimit dhe navigimit Tjera
2652 Prodhimi i orëve dhe orëve të murit Tjera