Flora B.I.

Emri i biznesit Flora B.I.
Emri tregtar N.T.P. " Flora "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 80349726
Numri fiskal 600110986
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 12/12/2000
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, 85, R.Mala
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Jusuf Aliji Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Jusuf Aliji %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4611 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndëve të para bujqësore, kafshëve të gjalla, lëndëve të para tekstile dhe mallrave gjysmë të gatshme Primarë
4631 Tregtia me shumicë e frutave dhe perimeve Sekondarë
4639 Tregtia me shumicë, jo e specializuar, e artikujve ushqimorë, pijeve dhe duhanit Tjera
4721 Tregtia me pakicë e frutave dhe perimeve në dyqane të specializuara Tjera