FLEXUS SH.P.K.

Emri i biznesit FLEXUS SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810837429
Numri i biznesit 71043339
Numri fiskal 601091078
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 21/03/2014
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rr.Rexhep Krasniqi Kompleksi 2A
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Ngadhnjim Grabovci Drejtor - Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Ngadhnjim Grabovci 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1813 Shërbimet e përgatitjeve para-shtypjes dhe para-publikimit Primarë
1812 Shtypje të tjera Sekondarë
7311 Agjencitë për publicitet Tjera
7312 Publiciteti përmes mediave Tjera
7410 Aktivitetet e specializuara të dizajnit Tjera