KAN SH.P.K.

Emri i biznesit KAN SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810833451
Numri i biznesit 71006751
Numri fiskal 601039317
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 21/11/2013
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Kalabria ,Emshir
Telefoni 044 637 211
E-mail ///
Kapitali 100.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Shengyl Sllovinja Drejtor Menaxhues
Shengyl Sllovinja Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Shengyl Sllovinja 100.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Primarë
4762 Tregtia me pakicë e gazetave dhe materialit të shkrimit, në dyqane të specializuara Sekondarë
7311 Agjencitë për publicitet Tjera
1722 Prodhimi i artikujve prej letrës me përdorim familjar dhe sanitar, letrës së tualetit Tjera
1723 Prodhimi i materialit prej letrës për zyre Tjera
1813 Shërbimet e përgatitjeve para-shtypjes dhe para-publikimit Tjera
1814 Libërlidhja dhe shërbime të ngjashme Tjera