REDONI - I SH.P.K.

Emri i biznesit REDONI - I SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 70993244
Numri fiskal 601019690
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 27/09/2013
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Ahmet Krasniqi,p.n.
Telefoni 044/502-465
E-mail ///
Kapitali 8,000.00€
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 28/08/2014
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Maxhuni Drejtor
Fadil Maxhuni Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Vehbi Maxhuni 2,000.00€ 25.00%
Arsim Maxhuni 2,000.00€ 25.00%
Gazmend Maxhuni 2,000.00€ 25.00%
Fadil Maxhuni 2,000.00€ 25.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Primarë
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Sekondarë
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera
4663 Tregtia me shumicë e makinerive të minierave, të ndërtimit, si dhe për punime inxhinierike Tjera
0150 Fermat e përziera Tjera
8130 Aktivitete shërbimi të mirëmbajtjes dhe kujdesit të shesheve (mjedisit) Tjera
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
4675 Tregtia me shumicë e produkteve kimike Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera