N.P.SH. "S.A. Agrotrade V.D."
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70352535
Nr Fiskal 600177499
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 2
Data e konstituimit 2006.04.24
Data e Aplikimit 2006.04.24
Komuna Prishtinë
Adresa 8, Hamëz Jashari
Telefoni 038-226-964
E-mail
Kapitali 00.00€
Statusi ne ARBK Shuar : 2015.02.18
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Artan Duriqi %
Aktivitet/et
4617 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e mallrave ushqimore, pijeve dhe duhanit Primarë
4633 Tregtia me shumicë e produkteve të qumështit, vezëve, vajrave dhe yndyrnave të gatimit Sekondarë
4636 Tregtia me shumicë e sheqerit, e çokollatës dhe e ëmbëlsirave Tjera
4638 Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë ushqimorë, përfshirë peshkun, krustacet dhe molusqet (frutat e detit) Tjera
4675 Tregtia me shumicë e produkteve kimike Tjera
4729 Tregtia me pakicë e produkteve të tjera ushqimore në dyqane të specializuara Tjera