D.T. " Cool "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70349570
Nr Fiskal 600177499
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 1
Data e konstituimit 2006.04.12
Data e Aplikimit 2006.04.12
Komuna Prishtinë
Adresa 35, Garibaldi
Telefoni
E-mail
Kapitali 00.00€
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Artan Duriqi Drejtor & Agj.i Regj.
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Artan Duriqi %
Aktivitet/et
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Primarë
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Sekondarë