D.P.T.,,Cool"
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70204920
Nr Fiskal 600177499
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 1
Data e konstituimit 2004.11.10
Data e Aplikimit 2004.11.10
Komuna Prishtinë
Adresa P.n., Garibaldi
Telefoni
E-mail
Kapitali 00.00€
Statusi ne ARBK Shuar : 2015.02.18
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Artan Duriqi %
Aktivitet/et
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Primarë
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Sekondarë
4752 Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Tjera
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera