"Fair - Play" Sh.p.k.
Lloji Biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Nr Regjistrimit 70199020
Nr Fiskal
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 2
Data e konstituimit 2004.10.20
Data e Aplikimit 2004.10.20
Komuna Prishtinë
Adresa 42, Brigadat
Telefoni 044-361-771
E-mail
Kapitali 2,500.00€
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Enver Rexhep Drejtori.
Agush Kamberov Zav. Drejtori.
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Enver Rexhepi 2,500.00€ 100.00%
2 Agush Kamberov %
Aktivitet/et
9200 Aktivitetet e lojërave të fatit dhe basteve Primarë
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Sekondarë
4638 Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë ushqimorë, përfshirë peshkun, krustacet dhe molusqet (frutat e detit) Tjera