Arsim Mehmetaj B.I.

Emri i biznesit Arsim Mehmetaj B.I.
Emri tregtar D.P.T. " F.CURRI "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810203076
Numri i biznesit 71163644
Numri fiskal 601260003
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 18/05/2015
Komuna Skenderaj
Adresa Kastriot
Telefoni 045-455-556
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Mehmetaj Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arsim Mehmetaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë
4762 Tregtia me pakicë e gazetave dhe materialit të shkrimit, në dyqane të specializuara Sekondarë
4752 Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Tjera