EUROFRUTTI SH.P.K.

Emri i biznesit EUROFRUTTI SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810827917
Numri i biznesit 70954672
Numri fiskal 600966165
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 29/04/2013
Komuna Prishtinë
Adresa Mramor
Telefoni 049 173 331
E-mail ///
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Bejtush Gashi Drejtor dhe agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Bejtush Gashi 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0125 Kultivimi i frutave të tjera pemore, shkurreve dhe arrave Primarë
1032 Përpunimi i lëngut të frutave dhe perimeve Sekondarë
1039 Përpunimi dhe konservimi tjetër i frutave dhe perimeve Tjera
1052 Prodhimi i akullores Tjera
1061 Përpunimi i produkteve të drithërave Tjera
1062 Përpunimi i niseshtes dhe i produkteve të niseshtes Tjera
1071 Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta Tjera
1072 Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar Tjera
1081 Prodhimi i sheqerit Tjera
4631 Tregtia me shumicë e frutave dhe perimeve Tjera
4634 Tregtia me shumicë e pijeve Tjera
0113 Kultivimi i perimeve, pjepërave dhe shalqirit, bimëve rrënjore dhe tuberoze Tjera