GET GROUP L.L.C.

Emri i biznesit GET GROUP L.L.C.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810827892
Numri i biznesit 70953641
Numri fiskal 600964680
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 25/04/2013
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Fehmi Agani
Telefoni 044/475-757
E-mail ///
Kapitali 2,500.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Kelmendi Drejtor & Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Kelmendi 2,500.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Primarë
3511 Prodhimi i energjisë elektrike Sekondarë
4321 Instalime elektrike Tjera
4329 Instalime të tjera ndërtimore Tjera
4618 Aktivitetet e ndërmjetësimit të specializuar për shitjen e produkteve të veçanta Tjera
7112 Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Tjera
7219 Kërkime dhe zhvillime të tjera eksperimentale në shkencat natyrore dhe inxhinieri Tjera